Woonzorg

De Woon- & Zorgcampus Begijnewater bevindt zich nabij het centrum van Maldegem, in de driehoek Gentse Steenweg - Lazarusbron - Kleine Katsweg en is te bereiken via het "Begijnewater", een zijstraat van de Gentse Steenweg.

Op de moderne campus zijn alle residentiële ouderenvoorzieningen op één locatie samengebracht: een woonzorgcentrum, een centrum voor kortverblijf, serviceflats en bejaardenwoningen.   De campus ligt in een groene omgeving en is voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Zo kunnen de bewoners op de campus ook gebruik maken van de cafetaria, het kapsalon, een winkeltje met levensmiddelen, outdoor-fitness, enz.

Naast de centrale campus heeft het OCMW van Maldegem de voorbije jaren ook geïnvesteerd in moderne assistentiewoningen in Adegem en in Kleit, in het kader van het project "Senioren onder de toren".  Senioren die licht-zorgbehoevend zijn, maar nog goed zelfstandig kunnen functioneren, vinden hier een aangepaste, beschermende en kwalitatief hoogstaande woon- en leefomgeving.  Hier ligt de nadruk op het groepswonen.

Breng ons gerust een bezoekje.

 

Contactinformatie