Weggeefplein "editie kinderen" in LDC Oud St. Jozef op 31 augustus

26
jul
2018

Op 31 augustus organiseert het lokaal dienstencentrum Oud St. Jozef in samenwerking met het Huis van het Kind een kindereditie van het weggeefplein. 

Gratis markt

Er wordt niets gekocht of verkocht, geruild of geboden. Breng mee om gratis te geven, neem gratis mee wat je kunt gebruiken. 
Een weggeefplein is een soort markt…  maar dan eentje waar je niets hoeft te betalen.  Je komt er naar toe met spullen die jij zelf niet meer nodig hebt maar die een ander nog kan gebruiken.  Of je komt er naar toe met lege handen en gaat naar huis met spullen die je kan gebruiken.

Wat kan? 

Wat kan op het weggeefplein?  Deze editie is speciaal gericht op kinderen: speelgoed, kinderboeken, gezelschapsspelletjes, puzzels, een cd of dvd, een accessoire… Het kan van alles zijn, zolang het nog in goede staat is. Met uitzondering van meubelen, elektrische of elektronische apparaten, kledij, schoenen en bederfbare etenswaren. Iedereen mag meenemen wat hij of zij kan gebruiken. Je hoeft er niks voor in de plaats te leggen.

Ben je uitgepuzzeld? Passen de kleurboeken niet meer op de plank? Staat er nog een hoop speelgoed in de kast stof te vergaren? Dat ene gezelschapsspelletje blijkt toch niet meer zo te bevallen? Breng jouw spullen naar het weggeefplein. Door ze weg te geven in plaats van weg te gooien win je drie keer: je krijgt er iets leuks voor in de plaats, er is minder afval en je maakt iemand anders gelukkig.

Praktisch 

Kom langs op 31 augustus bij het lokaal dienstencentrum Oud St. Jozef. Het grasperk naast het gebouw wacht op jouw spulletjes.

Van 13.55 uur tot 14 uur kan je jouw spulletjes op het plein komen leggen, van 14 uur tot 15 uur staat het plein open voor iedereen.

Spulletjes die niet meegenomen worden, moeten op de dag zelf terug opgehaald worden.

Meer info?

Voor meer informatie, kan je terecht bij de centrumleider op het nummer 050 40 39 22 of mieke.timmerman@maldegem.be of bij de coördinator van het Huis van het Kind op nummer 050 40 39 26 of caroline.de.saer@maldegem.be