Werken bij het OCMW

Kansen voor mensen, een kans voor jou?

OCMW

Als zelfstandig, openbaar bestuur biedt OCMW Maldegem in haar maatschappelijke dienstverlening aan iedereen de kans om zich volwaardig te integreren en mee te participeren. Hierbij schenken we een bijzondere aandacht aan de mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden. 

Het OCMW van Maldegem zet zich dagelijks in om kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden op vlak van welzijn, schuldhulpverlening, budgetbegeleiding, vluchtelingenopvang, inclusie, mindenmobielenvervoer, klusjesdienst, hulp aan en activiteiten voor senioren, enz.

Interesse om bij het OCMW aan de slag te gaan? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Zijn er geen vacatures of vind je niet onmiddellijk een functie die jou op het lijf geschreven is, geef ons dan zeker jouw gegevens door via een spontane sollicitatie.

Zorgbedrijf Meetjesland

Sinds 1 januari 2018 worden de residentiële ouderenvoorzieningen van OCMW Maldegem (woonzorgcentrum, assistentiewoningen en Senioren onder de Toren) en de thuiszorgdiensten van OCMW Maldegem (poetsdienst, gezinszorg en dagopvang voor senioren) ondergebracht in en uitgebaat door het Zorgbedrijf Meetjesland.   Het Zorgbedrijf Meetjesland is een intergemeentelijke samenwerking van de OCMW's van Maldegem, Evergem en Nevele die zal instaan voor de exploitatie en het beheer van de woonzorgcentra, de assistentiewoningen en de thuiszorgdiensten van die gemeenten. 

Wil graag solliciteren voor een job in deze diensten, contacteer dan de personeelsdienst van het Zorgbedrijf Meetjesland:

Zorgbedrijf Meetjesland, personeelsdienst, Sleidinge Dorp 43, 9940 Evergem.  Tel. 09 210 30 70 of personeel@zorgbedrijfmeetjesland.be of neem een kijkje op de website https://www.zorgbedrijfmeetjesland.be

Veel succes!

Vrijwilligerswerk

Ben je iemand met een warm hart die graag een handje toesteekt bij tal van activiteiten? Heb je een passie, een hobby die je graag deelt en aanleert aan senioren? Heb je een leuke activiteit in gedachten waarvoor je je graag engageert?  Dan is vrijwilligerswerk misschien wel iets voor jou! Interesse? Meer info op onderstaande pagina.

 

Contactgegevens