Werken bij het OCMW

 Werken bij het OCMW

Kansen voor mensen, een kans voor jou?

Als zelfstandig, openbaar bestuur biedt OCMW Maldegem in haar maatschappelijke dienstverlening aan iedereen de kans om zich volwaardig te integreren en mee te participeren. Hierbij schenken we een bijzondere aandacht aan de mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden. 

Het OCMW van Maldegem is één van de grootste werkgevers in het Meetjesland. Met meer dan 350 collega's zetten wij ons dagelijks in om kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden, zoals thuiszorgdiensten (poetsdienst, gezinszorg en klusjesdienst), WZC Warmhof, SGF Merlaen, bejaardenwoningen, uitgebreide sociale dienst, enz.

Interesse om in het WZC Warmhof aan de slag te gaan of help je liever de mensen thuis? Verkies je eerder een job in onze administratieve zetel of spreekt een technische job jou meer aan? Neem een kijkje in onze lijst van openstaande vacatures.

Vind je niet onmiddellijk een functie die jou op het lijf geschreven is, geef ons dan zeker jouw gegevens door via een spontane sollicitatie.

Veel succes!

Vrijwilligerswerk

Ben je iemand met een warm hart die graag een handje toesteekt bij tal van activiteiten? Heb je een passie, een hobby die je graag deelt en aanleert aan senioren? Heb je een leuke activiteit in gedachten waarvoor je je graag engageert?  Dan is vrijwilligerswerk misschien wel iets voor jou! Interesse? Meer info op onderstaande pagina.

Openstaande vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

 

 

Contactinformatie