Op zoek naar een goedkoper energiecontract ?

6
nov
2018

Bespaar op je energiefactuur!

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook fors besparen op hun energiefactuur door te veranderen van contract. Veranderen van energiecontract is gratis en heel eenvoudig. Maar kiezen welke leverancier en welk energiecontract het best bij jou en jouw behoeften past, is niet zo eenvoudig. De gemeente Maldegem ondersteunt dit najaar twee initiatieven om haar inwoners te helpen bij het vinden van het voordeligste energiecontract.

Switch-campagne: wissel van leverancier

Gratis begeleiding op maandag 19 november

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers?

Noteer je meterstanden en kom op maandag 19 november 2018 tussen 9 en 12 uur naar het Sociaal Huis, Mevrouw Courtmanslaan 92, 9990 Maldegem.

De energiesnoeier zal je energiefactuur bekijken en samen met jou nagaan wat voor jouw verbruik de tarieven zijn bij de verschillende energieleveranciers en hun verschillende contracten. De energiesnoeier begeleidt je gratis bij de overstap en jij gaat naar huis met een voordeliger energiecontract. Breng zeker je eindafrekeningsfactuur voor gas en elektriciteit mee.

Samenaankoop groene stroom

Daarnaast starten de inschrijvingen voor de groepsaankoop groene stroom vanuit de provincie Oost-Vlaanderen vanaf 3 december 2018 tot 5 februari 2019. Ook dit jaar ondersteunt de gemeente de samenaankoop.

Inschrijven kan tijdens de zitmomenten van Woonwijzer Meetjesland, Dienstencentrum Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, 9990 Maldegem:

  • iedere donderdag tussen 9u en 12u
  • iedere eerste zaterdag van de maand tussen 10u en 12u
  • iedere eerste en derde maandag van de maand tussen 18u en 20u      

Ook tijdens de Switch-campagne helpen onze medewerkers om je in te schrijven op de groepsaankoop.

Breng altijd je eindafrekeningsfactuur mee zodat we jou op weg kunnen helpen naar een beter energiecontract! 

Meer info?

Woonwijzer Meetjesland, tel. 09 378 61 70

info@woonwijzermeetjesland.be