Nieuwe minibus voor senioren en mindermobielen

23
mrt
2018

Minibus

Samen met het OCMW peilde de firma special ad naar de noden op het vlak van mobiliteit van senioren en minder mobiele inwoners in Maldegem.  De firma special ad was bereid een minibus ter beschikking te stellen van het OCMW.  Het voertuig wordt gesponsord door ondernemers uit Maldegem die dit initiatief mee willen ondersteunen. Het OCMW beheert de minibus en betaalt enkel de gebruikskosten, zoals verzekering, brandstof, onderhoud en herstelling, enz.

Het busje wordt vanaf heden ingezet om minder mobiele inwoners en senioren te vervoeren, samen te brengen en uit hun isolement te halen. Er is plaats voor acht passagiers.  Het busje zal vaak in het straatbeeld van Maldegem en omliggende gemeenten te zien zijn. De samenwerking loopt gedurende een periode van vier jaar.

Initiatief mogelijk gemaakt door special ad

De organisatie van dit initiatief is in handen van de firma special ad. Dit bedrijf is hiermee niet aan zijn proefstuk toe: reeds meer dan 110 non-profit organisaties zijn intussen ingestapt in een soortgelijk project.

De firma special ad is alvast enthousiast over de manier waarop de lokale ondernemers in Maldegem en omgeving aan het initiatief hebben meegewerkt.

2.500 euro voor goede doelen

Naast de sponsoring van de minibus, wordt er door special ad ook 2.500 euro verdeeld aan drie organisaties in Maldegem die de afgelopen jaren een sterk engagement getoond hebben naar kwetsbare burgers: Hove te Donc, Oranje en De Vierklaver.

Zelfstandigen uit Maldegem tonen hun goed hart en betrokkenheid

Dergelijke projecten kunnen enkel gerealiseerd worden dankzij het commercieel engagement van een grote groep lokale ondernemers.

Volgende ondernemers en handelaars steunen het project:

Gent motors, Pearle optiek Maldegem, Aveve Els en Hendrik Martens-Maenhout, De Nachtzon, Sanitair Bollé, Brandstoffen Decock, Boekhoudkantoor Van Belleghem, Optiek Verstringe Alain, Schoukens Traning Center, Vleeshalle Van Landschoot, Metaalhandel Christiaens, Banden C&W Select, Sema Buro, Aiko Architecten & Ing, Jobfashion Verstraete, Living Interior, Ad Delhaize Maldegem, Europatenten De Vreeze, Garage Westeinde, Wijnen Van Den Bossche, Meire-Verheecke planten, Home Solutions, Chauffage Bral, Slagerij Authentiek, CTM Motorhomes, Dranken Stockman, Mc Donald’s, Drukkerij Van Hoestenberghe, Steenhouwerij Van den Braembussche, Argenta Colpaert en Vandenbon en de Meetjeslandse Schroothandel.

 

Contactgegevens