Meldpunt Toegankelijk Maldegem

Logo Meldpunt Toegangkelijk Maldegem

Loop jij wel eens tegen de muur ?

Zijn er drempels waar je niet over kan ?

Geraak je niet op je bestemming omwille van obstakels op de weg ?

Heb je suggesties om je omgeving toegankelijker te maken ?

Vind je gemakkelijk de informatie die je zoekt ?

Heb je tips om informatie toegankelijker te maken ?

 

Ondervind je bovenstaande problemen of heb je suggesties, geef dit dan door aan het "Meldpunt Toegankelijk Maldegen".

Het meldpunt is er voor personen met een beperking die in hun dagelijks leven geconfronteerd worden met allerlei drempels, zowel letterlijk als figuurlijk.  Dit kan zijn: moeilijk leesbare teksten, hindernissen op de weg, drempels die belemmeren om aan het maatschappelijk leven deel te nemen.  Ook suggesties om de omgeving toegankelijker te maken, zijn welkom.

Je kan een melding doen door telefonisch contact  op te nemen met Linde Vande Woestyne, tel. 050/ 40 39 23 of door via het Online Meldpunt op deze website een online formulier in te vullen. Onderaan deze pagina vind je een verwijzing terug naar ons online meldpunt.

Je kan jouw suggesties/opmerkingen ook schriftelijk kenbaar maken met behulp van de formulieren die beschikbaar zijn in het Sociaal Huis en andere openbare gebouwen.

Wie een probleem meldt, ontvangt binnen de tien werkdagen een antwoord met de mededeling wat er met de melding is gedaan.  Afhankelijk van de aard van de melding wordt deze meteen opgepakt of meegenomen in de reguliere onderhoudswerkzaamheden.  Bij de meldingen waarin de rol van de gemeente niet uitvoerend maar bemiddelend is, kan het resultaat langer op zich laten wachten.  Ook dan wordt de melder verder op de hoogte gehouden.

Samen zoeken we naar oplossingen en alternatieven, samen kunnen we de gemeente Maldegem toegankelijker maken voor iedereen !

 

Contactgegevens