Korting op vrijetijdsactiviteiten met de UiTPAS

24
aug
2018

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport-, cultuur- als jeugdactiviteiten, voor iedereen!

UiTPAS Meetjesland werd vorig jaar in samenwerking met COMEET (Cultuuroverleg Meetjesland) gelanceerd in Assenede en Eeklo en vanaf september doet ook Maldegem mee!

75% korting met UiTPAS met kansentarief

Inwoners van Maldegem met een beperkt inkomen kunnen een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Daarmee kunnen niet alleen punten gespaard en geruild worden, maar genieten ze ook van het kansentarief: 75 % korting op deelname aan vrijetijdsactiviteiten bij aangesloten organisatoren. Bv. voor een sportkamp dat normaal €50 kost, betaal je dan €12,50.

Het gemeente- en OCMW-bestuur van Maldegem, Welzijnsschakel Maldegem en de Maldegemse verenigingen doen nu al heel wat inspanningen om het vrijetijdsaanbod voor álle inwoners in Maldegem toegankelijk te maken. Heel wat Maldegemse verengingen en vrijetijdsdiensten bieden hun activiteiten nu al goedkoper aan voor inwoners met een beperkt inkomen. Instappen in het UiTPAS-systeem is voor Maldegem dus een logische stap, want in Maldegem willen we iedereen de kans geven om te genieten van cultuur, sport en vrije tijd!

Een concert of theatervoorstelling? Een duik in het zwembad? Lid worden van een jeugdbeweging?  Je neemt deel aan kortingstarief én je wordt extra beloond met spaarpunten die je kan omruilen tegen mooie voordelen.  

Wat kost het?

Deze UiTPAS met kansentarief is vanaf maandag 27 augustus 2018 te koop voor € 1 (i.p.v. € 5) in het Sociaal Huis, Mevrouw Courtmanslaan 92.  De kaart blijft onbeperkt geldig.

De korting is geldig op activiteiten van organisaties die UiTPAS aanbieden in Maldegem, maar ook in Assenede en Eeklo!

In Maldegem kennen zowel de gemeentelijke vrijetijdsdiensten (jeugd, sport, cultuur, bibliotheek) als het Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef en het Huis van het Kind een kortingstarief toe voor mensen met een beperkt inkomen.  Maar ook heel wat jeugd-, sport- en andere verenigingen zijn aangesloten.

Meer info over de voorwaarden en de deelnemende organisaties vind je op onderstaande pagina's.

 

 

Contactgegevens