Kinderopvang Meetjesland

Ben je op zoek naar een opvangplaats in het Meetjesland voor een kind tussen 0 en 3 jaar? Dan kan Kinderopvang Meetjesland je hierbij helpen. Het is een praktisch hulpmiddel om een opvang te vinden bij jou in de buurt.

Alle informatie over kinderopvanginitiatieven in de dertien gemeenten van het Meetjesland vind je terug op hun website. Je vindt er ook een overzicht van de gezins- en groepsopvangen die door Kind en Gezin een vergunning kregen. Zo kan je makkelijk contact opnemen met een kinderopvang naar keuze.

Doordat elke kinderopvang zijn informatie op Kinderopvang Meetjesland zelf kan aanpassen, is de website steeds up-to-date. Opvanginitiatieven die zich hiervoor registreren en deelnemen aan het Lokaal Overleg Kinderopvang krijgen van de gemeente een jaarlijkse subsidie. Meer info hierover vind je terug in het subsidiereglement gezins- en groepsopvang.

Als je hulp nodig hebt bij je zoektocht naar een geschikte kinderopvang, dan kan je ook gratis telefonisch contact opnemen met het Sociaal Huis van OCMW Maldegem.

Registreren

Mogen wij je vragen om vooraleer door te klikken naar het Meldpunt Kinderopvang (link onderaan deze pagina) eerst het registratieformulier in te vullen. je kan een link naar dit formulier terugvinden rechts bovenaan deze pagina, of onderaan deze pagina indien je met een smartphone surft. Deze gegevens worden louter en alleen gebruikt om na verloop van tijd na te gaan in welke mate aan je vraag werd voldaan en hoe het beleid daar al dan niet kan op inspelen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Contactgegevens